Första halvåret av 2018

Det första halvåret av 2018 är nu förbi och det är med stor glädje som vi hälsar 90 nya kunder välkomna som under detta halvår valt att inleda samarbete med oss i HR Manager 🙂 … Det är nytt rekord för oss och vi värdesätter enormt mycket att vi får lära känna så många nya företag.

Dessa 90 företag har huvudkontor i både Sverige, Danmark och Norge, flera av dem har dessutom verksamhet och kontor runt om i hela världen.

Vi väljer oftast att implementera våra system lokalt hos kunderna för att sedan rulla ut det hela i resten av organisationen. Detta medför att vi ofta besöker flera andra länder och dotterbolag för att säkerställa kvalité. Under denna implementering så arrangerar vi både utbildningar och workshops för både HR och chefer, ibland under flera dagar.

Våra 90 nya kunder befinner sig i alla olika slags branscher:

Utbildning, Bygg, Transport, Detaljhandel, Service, Produktion, Säkerhet, Konsultverksamhet, Upplevelser, Energi med mera.

Våra implementeringskonsulter är både utbildade inom IT och förändringsledning, de arbetar mycket effektivt och har en hel del resdagar.

Redan nu är 50 av de nya kunderna implementerade och live med våra system, både Talent Recruiter, Talent Onboarding och Talent Manager. Vi knyter starka band till våra kunder, lär känna dem på djupet och delar med oss av all vår erfarenhet som vi samlat ihop under de senaste 15 åren.

Ett bra samarbete är viktigt för oss:

Varje enskild kund betyder otroligt mycket; stora som små, lokala som globala. Därför vill vi passa på att säga varmt välkommen till:

Vi vet att Employer Branding är viktigt för alla våra kunder, då det är här som kandidaten oftast stöter på företaget för första gången.

Vi skräddarsyr alltid annonser och ansökningsformulär så det matchar din employer branding strategi.

Vi erbjuder massor av möjligheter med olika färger och fonter, video, Google Maps, information om kontaktperson(er), delning till sociala medier och mycket mer, men viktigast av allt är att skicka rätt signal om vad Ni står för som företag. Här kan du se exempel på hur olika annonser kan se ut: