#HRinfront | Din ledande HR-leverantör

HR Manager sätter stort värde på att kunna erbjuda en service som våra kunder specifikt efterfrågar och som underlättar deras vardag. Vi arbetar alltid hårt för att ligga i framkant vad gäller att kunna erbjuda moderna moduler och funktioner, vilket vår nya hashtag visar; #HRinfront. En mycket viktig grund i våra system är att HR medarbetare ska få en markant bättre överblick när de ska administrera data och processer i sina verksamheter.

”Hos oss anser vi alltid att våra kunder är våra samarbetspartners. Det innebär att vår viktigaste uppgift är att värna om vårt starka och professionella samarbete med kunderna. Samarbetet utvecklas konstant för att vi även fortsättningsvis ska kunna erbjuda de mest användarvänliga och flexibla HR-verktygen på marknaden. Det har alltid legat i vår grundfilosofi att inte enbart anpassa våra system till nya trender utan också skapa nya trender. Vi har letat efter något speciellt som beskriver vårt mindset som leverantör och i samband med det startade vi en ny hashtag som matchar oss; #HRinfront”

Julie Maja Nielsen, Nordic Chief Business Development Officer, HR Manager

 

Alla kunder gynnas av nya funktioner

De företag som använder antingen Talent Recruiter, Talent Onboarding eller Talent Manager; eller hela HR-plattformen är både stora och små företag i alla branscher. Några kunder har inga önskemål, några har få önskemål och några har många, specifika önskemål. Oavsett vad, så tar vi alla önskemål seriöst och lokaliserar vart kundnyttan är störst.

När våra kunders önskemål inte redan är en del av vår funktionalitet så arbetar vi för att tillmötesgå dessa vilket har lett till att vi idag har ytterst eftertraktade och flexibla system. Vi erbjuder nämligen vår utveckling till alla användare, så alla gynnas av de smarta, nya funktionerna.

 
”Vi har, under de år som jag arbetat hos HR Manager, fått många önskemål om smarta funktioner. Vi har tagit majoriteten av dessa till oss då det skapar värde för våra system – och för att vi önskar vara en flexibel leverantör. Vi vet hur viktigt det är att bli hörd. Vårt sätt att utveckla systemen värdesätts av våra kunder, och vi får dagligen feedback från våra kunder om deras positiva upplevelser av våra system och support.”

Julie Maja Nielsen, Nordic Chief Business Development Officer, HR Manager
 
När vi ska genomföra uppgifter som rekrytering, onboarding eller annan hantering och utveckling av medarbetare, har våra samarbetspartners behov för användarvänlighet kombinerat med flexibilitet.
I samband med den teknologiska utvecklingen och en ökad efterfrågan på mobilitet, utvecklade vi bla. en app redan under 2014 för alla våra användare. Denna rekryteringsapp gör livet smidigare för våra användare som snabbt och enkelt kan administrera kandidater oavsett om de är ute på språng eller ligger hemma på soffan. Appen var ett önskemål från våra kunder och har snabbt blivit ett högt uppskattad hjälpmedel.

”Jag har 150-180 resdagar om året, och här har HR Managers app blivit min trofaste vän. Det betyder att jag kan optimera min tid och undgå att slösa bort den”
Lasse Jansen, Skandinavisk rekryteringschef, Lyreco

 

Fyra årliga uppdateringar

Alla kunder får tillgång till våra fyra årliga uppdateringar, vilket medför att de alltid kan räkna med att ha ett modernt och uppdaterat system. 50% av det som utvecklas kommer från kundönskemål och 50% från innovationer och för att följa trender på marknaden.
Här ses exempel på kundönskemål som utvecklats:

 • Integrationer till bla. Outlook, LinkedIn, testverktyg m.m.
 • Utvecklad möjlighet för massinkallelse till intervjuer (time slots)
 • Godkännelsefunktioner
 • Digital signatur av anställningsavtal
 • Drag and drop av kolumner och kandidater i våra system
 • Rekryteringskommitté
  – och många fler; allt enligt våra kunders önskemål.

 

Här ses exempel på funktioner som utvecklats som frontmover #HRinfront:

 • Video-CV
 • Mobilanpassad lösning (responsiv kandidatupplevelse)
 • App för användare
 • Annonser med Google Maps, video, kontaktperson mm.
 • Ansökan med LinkedIn
  – och många fler; allt för att uppfylla våra kunders höga krav på ett modernt och flexibelt system.

 

Vi har till och med frågat våra användare vad de tycker om våra system och vårt samarbete:

 

”Systemet bidrar till optimering av våra rekryteringsprocesser och vi är glada för samarbetet med HR Manager och det löpande arbetet med utveckling och förbättringar av systemet.”
Susan Nielsen, Personalfullmäktig, Vallensbæk Kommun

 

”Det är avgörande att man som företag har ett användarvänligt e-rekryteringsverktyg som säkerställer att de jobbsökande får en bra användarupplevelse. Dessutom är det också viktigt att systemet är intuitivt och användarvänligt så man snabbt kan få de nya medarbetarna att använda systemet. Dessutom ska det vara framtids säkrat – till exempel om man önskar rulla ut systemet i andra länder – samt kompatibelt i förhållande till olika lösningar så användarna via apps kan använda systemet även när de inte sitter framför datorn.
Pernille Sandberg, Head of Talent and Leadership & HR Director, Falck Group Assistance

 

”Det har varit en stor glädje att samarbeta med HR Manager; de har ett koncept som fungerar hela vägen. Allt som vår tidigare leverantör gjorde fel gör de bara extra bra!”
Mette Lolk, HR Business Partner, Caverion A/S

 

”Samarbetet med HR Manager sparar både tid och pengar för Inspari på nedersta raden. Det är en lättillgänglig och strömlinjeformad rekryteringsprocess och efter en relativt kort introduktion av systemet så är man självgående.”
Elisabeth Kolind, HR Business Partner, Inspari

 

”Vi har sökt efter en plattform som kunde stötta vår strategi och skapa struktur i våra medarbetardata. Vår nya samlade HR-plattform ska först och främst fungera som HR-system men lika viktigt är det att systemen kan hjälpa oss tillmötesgå de nya reglerna i dataskyddsförordningen. Både Talent Recruiter och Talent Manager är användarvänliga och har ett fint visuellt uttryck.”
Anders Jacobsen, HR ansvarlig, Autohuset Vestergaard

 

EU:s dataskyddsreform

Som den största och ledande leverantören i Norden har vi självklart fokus på den nya dataskyddsförordningen som träder i kraft i maj 2018. Vi säkerställer att vi är compliant hela vägen. Dessutom stöttar vi alla våra kunder som har behov för detta i deras compliance-process samt erbjuder ett databehandlingsavtal.

”Som databehandlare av våra kunders lösningar har vi stort intresse av att kunna hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt. I vår support är det därför viktigt att vi kan besvara våra kunders frågor om regler för radering av data, processbeskrivningar och generell förvaring av data i våra system. Det är just tack vare ett flexibelt system som man kan säkerställa en god databehandling och ett säkert dataflow.”

Nadja Bengtson, Nordic Support & QA Manager, HR Manager

Vi fortsätter bidra…

Idag är HR Manager den största leverantören i Norden av HR- och rekryteringssystem – detta är vi stolta över. Vi strävar hela tiden efter att vara den leverantör som står allra starkast med att erbjuda god kundsupport, vara nära våra kunder samt erbjuda de mest flexibla och användarvänliga systemen.
HR Manager kommer att fortsätta bidra till att företag i det nordiska och internationella företagslivet kan få smidigare processerer, spara tid och skapa en mer överskådlig vardag i HR- och rekryteringsbranschen.

Leave a Reply