Kurser och utbildning

Vi har fokus på trygghet, kunskap och optimal användning av systemen

Har ni behov av utbildning? Vi hjälper både nya administratörer och rekryterande chefer!

Med mer än 15 års erfarenhet har vi samlat på oss erfarenheter från hur åtskilliga kunder har gjort för att effektivisera de dagliga HR-processerna. Alla våra utbildningar präglas av ett erfarenhetsutbyte och anpassas till varje enskilds kunds behov.

Våra utbildare ger dig en gedigen förståelse för hur systemet fungerar och hur du använder våra verktyg för att skapa tydliga och effektiva HR och rekryteringsprocesser. Genom att använda verktygen fullt ut kommer du att spara tid och förenkla ditt HR och rekryteringsarbete. Utbildningarna ger dig: Ökad produktivitet, kvalitetssäkring och ökad självständighet i systemen.

Öppna kurser för administratörer: Vi har öppna kurser ca en gång per månad för administratörer. Då samlar vi 2-5 kunder och går igenom systemet med fokus på just era system. Här får ni djupgående förståelse för systemet och dess möjligheter och ett ovärderligt erfarenhetsutbyte med de andra kunderna på kursen och hur de arbetar i systemen.

Företagsanpassade utbildningar: Alla kunder är unika och har från och till olika behov av specialanpassade utbildningar. Vi arrangerar därför både heldags- och halvdagsutbildningar där vi fokuserar på just era system och era behov.

Onlineutbildningar: Vi erbjuder även onlineutbildningar för både administratörer och rekryterande chefer om det underlättar för er.

Berätta för oss hur era behov ser ut så sätter vi upp en utbildning som passar er. För priser och mer information är du välkommen att ringa oss på: 08 – 400 200 08.

Annelie Wistedt

Customer Relations Manager

Mer än 10 års erfarenhet av HR och Rekrytering. Brinner för att göra våra kunder nöjda genom rätt utbildning och kundanpassade system.

Carolina Asp

Implementation Consultant & Client Support

Att lyssna på kundernas behov och se möjligheterna med systemet är en rolig del och något som jag trivs väldigt bra med vid implementering och utbildning.

Kommande kurser och kundträffar

Nedan kan du anmäla dig till både våra kurser och användarträffar. Hoppas att vi ses!
Vi har inga kurser för tillfället men kommer snart att lägga ut nya.