En samlad HR-plattform

Alla medarbetare, ledare och administratörer kan enkelt få tillgång till den data de vill

Se vår introduktionsvideo här

Talent Recruiter

Ledande rekryteringsverktyg i Norden, för både små och stora foretag och organisationer. Mycket användarvänligt och flexibelt.

Läs mer

Talent Onboarding

Talent Onboarding automatiserar introduktionen & underlättar hanteringen av checklistor och arbetsuppgifter.

Läs mer

Talent Manager

HR system för masterdata, kompetenser och medarbetarutveckling mm, både för chefer och medarbetare.

Läs mer

Rekryteringsverktyg, onbordingverktyg och HR-system
... i en samlad HR-plattform

Vi erbjuder en cloud-baserad HR-plattform som innehåller vårt rekryteringsverktyg, onboardingverktyg och vårt HR-system.

Syftet är att våra kunder skall kunna digitalisera HR-processerna genom att automatisera dataflödet från det att kanidaterna skriver sina uppgifter i rekryteringssystemet, vidare i onboardingsprocessen som sedan laddas över till HR-systemet. Tiden med manuell instansning är förbi, du slipper eller minimerar risken för fel #digitalHR.

Söker ni efter en leverantör som kan leverera en samlad HR-plattform till alla era HR-processer? Eller så kanske ni söker efter bara ett rekryteringsverktyg, ett onboardingverktyg eller ett separat HR-system. Ni kan växa med oss precis som ni själv önskar, lägg till eller ta bort de/det system ni önskar. Allt är möjligt!

Ladda ner vår broschyr

Boka en tid för demo – helt utan förpliktelser

Våra kunder säger så här om HR Manager

“Önskedrömmen för alla som jobbar med rekrytering, både enkelt och översiktligt”

Jan Erik Karlsen, Nordea

“Det har varit smidigt att implementera systemet i våra 5 länder, cheferna upplever det som väldigt användarvänligt och klarar sig jättebra direkt utan utbildning. Snabb och bra support – uppskattar att de alltid känns nära och vi känner att de lyssnar på oss. Vi känner att det finns en stor utvecklingspotential ihop med HR Manager som leverantör.”

Maria Wiik, HR-chef, Glitter

“Det är avgörande, att man som företag har ett användarvänligt rekryteringssystem. Det säkerställer att arbetssökande får en bra användarupplevelse. Det är viktigt att systemet är intuitivt och användarvänligt så att du snabbt kan få nya medarbetare till att använda systemet. Det ska även vara fungerande på olika devices så att användare kan använda systemet utan att behöva sitta vid datorn. Allt detta har vi via Talent Recruiter.”

Pernille Sandberg, HR- och Kommunikationsansvarig, Falck Group Assistance

“Ett stort tack till HR Manager för ett solitt e-rekryteringssystem med fokus på användarvänlighet. Hos Strömma är nöjda gäster och goda upplevelser högsta prioritet, och det är samma goda service som vi har upplevt när vi haft behov för hjälp från HR Manager teamet.”

Lars Edvarsen, Personalkoordinator, Strömma Danmark

“Talent Recruiter ger oss en rad möjligheter jämfört med vårt tidigare system – som till exempel en app som gör att vi kan kolla inkommande ansökningar på våra smartphones utan att behöva plocka fram datorn varje gång. Många av våra användare som har arbetat i Talent Recruiter har gett oss bra feedback på att systemet både sparar tid och är mycket användarvänligt.”

Anja Berlin, HR Business Partner, Nordic Sugar

“Systemet är otroligt enkelt och flexibelt och supporten är fantastisk, precis som man drömmer om att en support ska vara”

Pia Sagré, HR-chef, DEKRA Industrial AB

“HR Manager har visat sig vara en lyhörd, flexibel och kompetent partner som ständigt fokuserar på att optimera rekryteringsverktyget. Systemet ger en tydlig överblick och mervärde i vårt dagliga rekryteringsarbete.”

Helle Meedom, HR Assistent, Kyocera Unimerco

“Det här är ett av de enklaste och bästa verktygen vi använder idag. Verktyget har förenklat vår diarieföring oerhört. Det har varit en stor avlastning. Dessutom var verktyget väldigt enkelt att implementera.”

Henrik Sundihn, Personalspecialist, Karlskrona Kommun

“HR Manager uppfyller de önskemål och behov vi har gällande rekryteringssystem och alla våra ‘sidouppdrag’ har utförts snabbt och precis i linje med det vi önskat, jag har bara bra saker att säga.”

Annika Nilsson HR-strateg, Norrbottens läns landsting

“Här hos McDonalds strävar vi efter att rekrytera de absolut bästa och mest ambitiösa kandidaterna som vi kan utveckla och integrera i McDonalds familjen. Detta är faktiskt bakgrunden till att vi valt HR Managers rekryteringsverktyg som på alla tänkbara sätt varit långt över förväntan. Systemet matchar våra rekryteringsprocesser och restaurangcheferna är extremt nöjda. Vi fick också utvecklat en direkt integration till vårt tidsregistreringssystem där data automatiskt blir överförd. Det är ett stort nöje att arbeta tillsammans med HR Manager.”

Katrine Schelbli, Senior HR-Konsult, McDonalds

“Hos Amnesty International har vi oändligt många typer av arbetsuppgifter och jobbtyper vilket betyder att ett välfungerande rekryteringssystem är helt avgörande. Vi kommer från en tidigare leverantör som vi var nöjd med men vi valde ändå att byta till HR Manager tack vare användarvänligheten och flexibiliteten. Vi har i allra högsta grad inte ångrat detta beslut! Det har varit en fantastisk implementering och vi upplever alltid service av högsta kvalité när vi kontaktar supportavdelningen, något som möjliggör att vi kan fokusera på våra kärnuppgifter.”

Elisabeth Rasmussen, HR-Ansvarig, Amnesty International