Mobilt anpassad lösning

HR Manager tillhandahåller mobilanpassade ansökningsformulär så att kandidater enkelt och snabbt kan söka tjänster via mobila enheter. Detta innebär flexibilitet och användarvänlighet för kandidaterna och ser till att de sökande får ett positivt intryck av ansökningsprocessen. Det anpassade ansökningsblanketten aktiveras automatiskt för sökande som söker ett jobb med hjälp av mobila enheter.

HR Manager fokuserar ständigt på innovation och nytänkande och strävar alltid efter att vara den första att möta kundernas behov med moderna lösningar och med fokus på kvalitet, professionalism och kundförståelse.

mobil tilpasset løsning

Kandidaten kan även ladda upp sitt CV och andra dokument från molnet, däribland Dropbox, Facebook, Google Drive mm. Detta säkerställer att kandidater kan söka tjänsten enkelt och användarvänligt oavsett var de befinner sig.

upload av filer

Jobindex kommenterar detta:

Över 40 % av besökarna på www.jobindex.dk använder mobil eller surfplatta. Därför är det viktigt att fokusera på mobila kundanpassade lösningar för att uppnå en optimal och användarvänlig upplevelse för besökare.” Berit Egholm, Marknadschef, Jobindex

Systemet är anpassat för att uppfylla kraven för mobila plattformar och sociala medier. Dessutom HR Manger föregångare inom mobila applikationer vilket underlättar för dagens rekryterare som alltid är på språng och behöver kunna sköta sitt arbete via mobilen.

Vi berättar gärna mer! Kontakta oss för mer information på telefon: +46 8 533 32 337.

Läs mer om responsiv design här: HR Managers unika lösning