Nya stora kunder i Sverige

Vi är väldigt stolta över att få presentera en rad med nya storkunder i Sverige. SAS, Schibsted, Sats och Jula har efter grundliga utvärderingar valt HR Manager Talent Recruiter som sitt nya rekryteringssystem. Dessa kunder passar perfekt in i HR Managers affärsfilosofi – att stötta Skandinaviens mest attraktiva företag i deras rekryteringsarbete.

Schibsted: Schibsted Media Group är en av Europas största mediakoncern med ca 7800 anställda och verksamhet i 29 länder. Några av deras starka företag/varumärken i Sverige som kommer att använda Talent Recruiter är Blocket och Aftonbladet.
SAS: Scandinavien Airlines ( SAS) är Nordens största flygbolag med ca 12.000 anställda. SAS flyger ca 30 miljoner passagerare runt om kring i världen varje år.
SATS: Nordens ledande träningskoncern, med över 7000 anställda, 160 träningscenter i Norden och 435 000 medlemmar, vars målsättning är att aktivera människor för förbättrad hälsa och ökad livskvalitet.
Jula: Är den stora och välkända butikskedjan som säljer produkter till både villaägare, hemmafixare, lantbrukare och hantverkare. Försäljningen sker via stora varuhus som finns över hela landet, med totalt 67 varuhus. 38 st i Sverige, 19 st i Norge och 10 i Polen.

I stark konkurrens med både lokala och internationella konkurrenter är vi stolta över att så stora varumärken och bolag väljer att byta till HR Manager Talent Recruiter som sin framtida leverantör av rekryteringssystem.

Leave a Reply