HR Manager

Nordens ledande leverantör av HR- och rekryteringsverktyg

Se lediga tjänster

Varför är vi här?

År 2003 bestämde vi oss för att utveckla unika system för den nordiska marknaden och drömmen var att satsa på system primärt för HR- och rekryteringsbranschen. För att lyckas var vi tvungna att fokusera på användarvänlighet och flexibilitet i våra lösningar och se till att de konstant förnyas och utvecklas i takt med att kunderna och marknaden gör det. Våra mycket eftertraktade molnbaserade lösningar är resultatet. Nu vet du hur allt började.

Vi satte ETT övergripande mål och ja, vi ville bli den ledande leverantören av HR- och rekryteringssystem i Norden.

Idag är hela teamet i HR Manager glada över att detta lyckades och bäst av allt; vi har nöjda och lojala återkommande kunder! HR Managers framgång vilar på flera olika faktorer; mycket för att vi haft ett ambitiöst och tydligt mål men därtill har vi: engagerade medarbetare, en stor bredd av kulturella olikheter, fantastisk laganda, kunniga utvecklare och slutligen samarbetsvilliga och öppna kunder. Marknaden efterfrågar användarvänliga och flexibla lösningar – och vi vill erbjuda det absolut bästa!

Vad gör oss till specialister?

Vår vision har sedan 2003 varit att agera specialister i HR- och rekryteringsprocessen. Detta skapar mervärde och gör skillnad för alla våra kunder – i alla storlekar och i alla branscher. Genom att lyssna på dig och våra andra användare så får vi möjlighet att lära oss hur systemen kan utvecklas och skapa ännu större värde för er. Vi har fler än 900 kunder i Norden idag med användare i fler än 50 länder, på alla kontinenter. Systemen är utvecklade för att leva upp till alla krav i den offentliga och privata sektorn, något som lett oss till vår nuvarande marknadsposition.

Vi har blivit specialister tack vare våra kunder.

Leverantör?
- Vad innebär det?

Som leverantör är vi ISO certifierade, har en AAA-rating från Dun & Bradstreet och alla system är utvecklade på Microsofts plattform.

Alla tre system; Talent Recruiter, Talent Onboarding och Talent Manager lever upp till både nuvarande dataskyddsförordning och framtida GDPR och erbjuder i samband med detta ett databehandlaravtal till alla kunder.

Vi erbjuder också en garanterad upptid för alla våra kunder!

 

 

 

Rekryteringsverktyg, onbording och HR-system i en lösning

Våra system utvecklas kontinuerligt och anpassas efter dina behov. Den rätta lösningen för dig som kund betyder allt för oss! Det är därför vi går igenom hela implementeringsprocessen tillsammans med dig och guidar dig i hur du använder systemen.

Med intresse för, och insikt i, våra dagliga användare skapar vi bättre förutsättningar för utvecklingen av våra system – att utnyttja ett solitt partnerskap har stor potential. Syftet med allt är att våra kunder ska reducera tiden de lägger på administrativa HR uppgifter med upp till 80 %. Detta ska givetvis kombineras med den absolut bästa supporten och god personlig service.

Är du på jakt efter en leverantör som kan erbjuda EN kombinerad HR plattform för alla dina HR processer? Eller är du enbart intresserad av ett av våra system; rekrytering, onboarding eller HR system? Allt är möjligt.

Våra värderingar är en stor del av HR Manager. Därför är vi öppna omkring vilka värderingar vi baserar vårt arbete på.

Professionalism

Ett nära och professionellt samarbete med våra kunder skapar en unik position för oss som leverantör. Vi på HR Manager arbetar alltid för att ge professionell service, oavsett om det rör sig om implementering, support eller utveckling.

Vi kommer kontinuerligt att arbeta för att leverera de absolut bästa och mest professionella HR-lösningarna för HR och rekryteringsverksamheten. Detta gör vi genom att exempelvis uppdatera våra system kvartalsvis med nya och uppdaterade funktioner som vi utvecklar baserat på feedback från våra kunder.

Vi levererar kvalitetsstöd från 8.00 till 16.30 alla vardagar, utan extra fakturering för våra kunder. Tack vare våra flexibla och anpassningsbara lösningar har vi nu fler än 900 nordiska kunder i både offentlig och privat sektor, små och stora organisationer inom alla branscher, och vi ser så klart fram emot att veta vad vi kan göra för just dig!

Vi vet att ständig utveckling och kundanpassning är vägen framåt!

Mänskliga resurser

Vi vet att våra anställda är vår viktigaste tillgång. Att skapa ett ramverk med utrymme för frihet, glädje och ambitioner är en viktig faktor för oss. Det måste vara utmanande, roligt och utvecklande att träffas på jobbet!

Vi är nordens ledande leverantör av HR och rekryteringssystem med stor erfarenhet och kunskap inom branschen. Det innebär att vi kan utbilda vår personal i systemen och processerna, i så hög grad, att mötet på jobbet känns bekvämt och roligt. Vi ska utveckla kompetenser och erbjuda att alla nya anställda blir specialister inom vårt affärsområde.

Vår personals kunskap betyder att de får inflytande och kan arbeta över avdelningar, t.ex. när support samarbetar med vår utvecklingsavdelning, skapar vi nya funktioner tillsammans för att gynna våra kunder och oss själva. Det innebär att vi har skapat en atmosfär som utstrålar kunskap, lyhördhet och samarbete vilket påverkar våra kunder på ett positivt sätt när de träffar oss.

Kundförståelse och service

På HR Manager vill vi att våra kunder ska känna sig som en del av oss. Ni kommer alltid att mötas av hjälpsamma och kunniga medarbetare som sätter dina behov i centrum.

Vårt ständiga arbete med god kundkännedom och bra service som tydliga fokusområden har gett oss en kundnöjdhet på 97 % och en kundförnyelse på 98 %, vilket vi är mycket stolta över.

Vår viktigaste uppgift i samarbetet med våra kunder är att bli sedda som en stabil leverantör av HR- och rekryteringssystem, med ständig anpassning till alla specifika behov.

Vi kommer naturligtvis fortsätta att utvecklas för att behålla vår status som en lojal och trogen leverantör – och fortsätta bidra till det speciella samarbetet med våra kunder.

Innovation och nya sätt att tänka

Som leverantör av molntjänster är det mycket viktigt för oss att vi alltid är ett steg före marknadens trender och kontinuerligt utvecklar lösningarna. Vårt DNA är att vara innovativa och utvecklas på helt nya sätt för att uppfylla alla kunders behov.

Det var därför vi var på marknaden med t.ex. en rekryterings-app för användare, digital signatur, video-CV, Dropbox integration, ”sök med Linkedin”, responsiv design och mycket mer. Vi rabblar inte bara upp dessa funktioner för att visa att vi har dem utan för att visa att vi är en leverantör som ligger i framkant när det gäller innovation och utveckling.

Utvecklingen sker utifrån lika delar önskemål från kunder som från nya tekniska möjligheter och trender på marknaden. Vi kommer att fortsätta att utveckla på detta sätt, så vi alltid kan erbjuda dig de absolut bästa HR-lösningarna för dig och dina kunder.