Talent Onboarding

Få fart på Onboardingen med Talent Onboarding

Boka tid för demo – Vi visar dig gärna!
Boka demo

Funktioner

Översikt över alla checklistor med automatiserade uppföljningar
Följ uppgiften från början till slut, vem gör vad och när det ska vara klart
Påminnelser till överordnad om till exempel uppföljningssamtal
Onbordingportal innehållande introduktionsmaterial, för alla nyanställda
Samla information från anställda innan de påbörjar sin anställning

Fördelar

Förstärker ert företags employer brand
Modernt och användarvänligt, få klick
Möjlighet till pre-boarding – skapa dialog med den nyanställde innan han/hon börjar
Sparar tid vid uppföljning och administration
Molnbaserad tjänst med fyra kvartalsuppdateringar

Onboarding system som handterar interna och externa processer

Onboarding systemet Talent Onboarding är framtagen för att hantera både interna och externa processer. Internt för att stödja den befintliga organisationen och externt för att ge den nyanställa ett professionellt förstahandsintryck av företaget de skall arbeta på.

Interna onboardingsuppgifter – Den interna processen kan delas in i två delar. Det som ska ske innan den anställde börjar, såsom beställning av dator, passerkort mm. och det som sker efter att den anställde börjat, exempelvis blommor på bordet dag ett, introduktion av arbetsuppgifter samt uppföljningssamtal. Alla arbetsuppgifter kan du definiera själv, ange start- och slutdatum, automatiska påminnelser för de olika uppgifterna etc. Talent Onboarding förenklar introduktionen för nyanställda samtidigt som den ser till att alla arbetsuppgifter genomförs så korrekt som möjligt.

Onboardingportal – med vår anpassningsbara onboardingportal välkomnar du den nya medarbetaren. Här kan du samla all information du vill delge den nyanställde såsom videos, länkar och dokument, skapa en checka som den anställde ska checka av. Du kan också kommunicera direkt med den nya medarbetaren via en integrerad meddelandefunktion.

Onboardingsystemet Talent Onboarding?

Talent Onboarding är ett introduktionsverktyg som erbjuds som en molntjänst, (SaaS-lösning), vilket inte behöver någon lokal drift och installation.

Genom vårt användarvänliga onboardingverktyg ger du dina nya medarbetare en bättre chans att snabbare förstå ert företags produkter och tjänster, vilket leder till snabbare prestation och ökad trivsel.

Verktyget kan anpassas efter era unika behov, både vad gäller design och funktioner.

Vi erbjuder dessutom kvartalsvisa uppdateringar, precis som de andra lösningarna, gratis!

HR Manager utvecklas tillsammans med kunden, eftersom hela samarbetet präglas av ett erfarenhetsutbyte. Det innebär att alla våra lösningar har utvecklats med, och i tätt samarbete med HR-proffs.

Talent Onboarding är också redo för den nya persondataförordningen – och säkerställer överensstämmelse i hela systemet för alla typer av företag på alla marknader.

Boka en tid för demo – helt utan förpliktelser

Våra kunder säger om HR Manager…

“Önskedrömmen för alla som jobbar med rekrytering, både enkelt och översiktligt.”

Jan Erik Karlsen, Nordea

“Det har varit smidigt att implementera systemet i våra 5 länder, cheferna upplever det som väldigt användarvänligt och klarar sig jättebra direkt utan utbildning. Snabb och bra support – uppskattar att de alltid känns nära och vi känner att de lyssnar på oss. Vi känner att det finns en stor utvecklingspotential ihop med HR Manager som leverantör.”

Maria Wiik, HR-chef, Glitter

“Det är avgörande, att man som företag har ett användarvänligt rekryteringssystem. Det säkerställer att arbetssökande får en bra användarupplevelse. Det är viktigt att systemet är intuitivt och användarvänligt så att du snabbt kan få nya medarbetare till att använda systemet. Det ska även vara fungerande på olika devices så att användare kan använda systemet utan att behöva sitta vid datorn. Allt detta har vi via Talent Recruiter.”

Pernille Sandberg, HR- och Kommunikationsansvarig, Falck Group Assistance

“Ett stort tack till HR Manager för ett solitt e-rekryteringssystem med fokus på användarvänlighet. Hos Strömma är nöjda gäster och goda upplevelser högsta prioritet, och det är samma goda service som vi har upplevt när vi haft behov för hjälp från HR Manager teamet.”

Lars Edvarsen, Personalkoordinator, Strömma Danmark

“Talent Recruiter ger oss en rad möjligheter jämfört med vårt tidigare system – som till exempel en app som gör att vi kan kolla inkommande ansökningar på våra smartphones utan att behöva plocka fram datorn varje gång. Många av våra användare som har arbetat i Talent Recruiter har gett oss bra feedback på att systemet både sparar tid och är mycket användarvänligt.”

Anja Berlin, HR Business Partner, Nordic Sugar

“Systemet är otroligt enkelt och flexibelt och supporten är fantastisk, precis som man drömmer om att en support ska vara.”

Pia Sagré, HR-chef, DEKRA Industrial AB

“HR Manager har visat sig vara en lyhörd, flexibel och kompetent partner som ständigt fokuserar på att optimera rekryteringsverktyget. Systemet ger en tydlig överblick och mervärde i vårt dagliga rekryteringsarbete.”

Helle Meedom, HR Assistent, Kyocera Unimerco

“Det här är ett av de enklaste och bästa verktygen vi använder idag. Verktyget har förenklat vår diarieföring oerhört. Det har varit en stor avlastning. Dessutom var verktyget väldigt enkelt att implementera.”

Henrik Sundihn, Personalspecialist, Karlskrona Kommun

“HR Manager uppfyller de önskemål och behov vi har gällande rekryteringssystem och alla våra ‘sidouppdrag’ har utförts snabbt och precis i linje med det vi önskat, jag har bara bra saker att säga.”

Annika Nilsson HR-strateg, Norrbottens läns landsting

“Här hos McDonalds strävar vi efter att rekrytera de absolut bästa och mest ambitiösa kandidaterna som vi kan utveckla och integrera i McDonalds familjen. Detta är faktiskt bakgrunden till att vi valt HR Managers rekryteringsverktyg som på alla tänkbara sätt varit långt över förväntan. Systemet matchar våra rekryteringsprocesser och restaurangcheferna är extremt nöjda. Vi fick också utvecklat en direkt integration till vårt tidsregistreringssystem där data automatiskt blir överförd. Det är ett stort nöje att arbeta tillsammans med HR Manager.”

Katrine Schelbli, Senior HR-Konsult, McDonalds

“Hos Amnesty International har vi oändligt många typer av arbetsuppgifter och jobbtyper vilket betyder att ett välfungerande rekryteringssystem är helt avgörande. Vi kommer från en tidigare leverantör som vi var nöjd med men vi valde ändå att byta till HR Manager tack vare användarvänligheten och flexibiliteten. Vi har i allra högsta grad inte ångrat detta beslut! Det har varit en fantastisk implementering och vi upplever alltid service av högsta kvalité när vi kontaktar supportavdelningen, något som möjliggör att vi kan fokusera på våra kärnuppgifter.”

Elisabeth Rasmussen, HR-Ansvarig, Amnesty International