Talent Recruiter

Rekryteringsverktyget Talent Recruiter

Boka tid för demo – Vi visar dig gärna verktyget!

Funktioner

Administration av lediga tjänster, öppna ansökningar och prenumerationsfunktioner
Direktpublicering till hemsida, intranät och jobbportaler
Automatiserade processer – skapa en rekryteringsprocess med endast fyra klick!
Digital signering av dokument, ex anställningsavtal
Anpassade roller för administratörer och rekryterande chefer

Fördelar

Modernt och användarvänligt med fokus på få klick
Responsiv design
Anpassa rekryteringsprocessen till era behov
Mobilapp för alla användare – hantera dina rekryteringar direkt i mobilen
Molnbaserat och har fyra kvartalsvisa uppdateringar

Et mobilvänligt rekryteringsverktyg

Rekryteringsverktyget; Talent Recruiter är direktintegrerad med er hemsida, intranät, era jobbportaler samt sociala medier såsom Facebook, Twitter och LinkedIn.

Verktyget är mobilanpassat: karriärsida, annonser, ansökningsformulär och prenumerationstjänst. Allt designas enligt er grafiska profil för att ge kandidater en så positiv upplevelse som möjligt när de söker till er.

Självklart kan de söka via sina mobila enheter och hämta och bifoga begärda dokument då vi gjort en koppling till molntjänster, såsom Dropbox och Google Drive. Det innebär att de kan söka var de än är.

Rekryterande chefer och administratörer kan enkelt hantera sina rekryteringar via vår mobila App.

Vi erbjuder även integrationer till olika testleverantörer, tidsregistreringssystem och vårt HR-system Talent Manager. Som ni ser har vi en hel del att erbjuda så kontakta oss gärna så kan vi prata om just era behov.

Rekryteringsverktyget Talent Recruiter

Talent Recruiter är ett rekryteringsverktyg som erbjuds som en molntjänst, (SaaS-lösning), som inte behöver någon lokal drift och installation.

Ett avancerat skalbart rekryteringsverktyg som kan användas till såväl volymrekryteringar som unika specialistrekryteringar.

Verktyget kan anpassas efter kundernas unika behov, både vad gäller design och funktioner. Anpassningarna görs under implementeringsfasen men kan självklart justeras allt eftersom era behov förändras.

All ny funktionalitet som utvecklas uppdateras kvartalsvis och är givetvis kostnadsfria.

HR Manager utvecklas tillsammans med kunden, eftersom hela samarbetet präglas av ett erfarenhetsutbyte. Det innebär att alla våra lösningar har utvecklats med, och i tätt samarbete med HR-proffs.

Talent Recruiter är också redo för persondataförordningen och möter de krav som ställs på olika typer av företag på alla marknader.

Vi implementerar rekryteringsverktyget tillsammans

Talent Recruiter anpassas alltid utifrån våra kunders processer och behov.

Implementeringen av rekryteringsverktyget Talent Recruiter börjar alltid med ett uppstartmöte i syfte att förstå era rekryteringsprocesser. Här går vi igenom funktionalitet och möjligheter i systemet, era utmaningar och eventuella mål. Samarbetet sker i form av workshop tillsammans med ansvarig projektledare hos er som koordinerar de interna resurserna. Hela implementeringsarbetet genomförs på sådant sätt att kunden får lära sig verktyget från dag ett.

När anpassningen av rekryteringsverktyget är så gott som klart kommer alla administratörer att genomgå en utbildning i syfte att förankra alla kunskaper även hos de som inte varit del av implementeringsprocessen. Därefter är ni klara att lansera era karriärsidor, publicera jobbannonser etc.

Någon eller några veckor efter följer ett uppföljningsmöte i utvärderingssyfte där möjlighet för justeringar och eventuella förbättringar genomgås.

Vi är självklart alltid tillgängliga för att bidra till att du får rätt kunskap och stöd i rekryteringsverktyget Talent Recruiter.

Boka en tid för demo – helt utan förpliktelser

Våra kunder säger om HR Manager…

“Önskedrömmen för alla som jobbar med rekrytering, både enkelt och översiktligt.”

Jan Erik Karlsen, Nordea

“Det har varit smidigt att implementera systemet i våra 5 länder, cheferna upplever det som väldigt användarvänligt och klarar sig jättebra direkt utan utbildning. Snabb och bra upport – uppskattar att de alltid känns nära och vi känner att de lyssnar på oss. Vi känner att det finns en stor utvecklingspotential ihop med HR Manager som leverantör.”

Maria Wiik, HR-chef, Glitter

“Det är avgörande, att man som företag har ett användarvänligt rekryteringssystem. Det säkerställer att arbetssökande får en bra användarupplevelse. Det är viktigt att systemet är intuitivt och användarvänligt så att du snabbt kan få nya medarbetare till att använda systemet. Det ska även vara fungerande på olika devices så att användare kan använda systemet utan att behöva sitta vid datorn. Allt detta har vi via Talent Recruiter.”

Pernille Sandberg, HR- och Kommunikationsansvarig, Falck Group Assistance

“Ett stort tack till HR Manager för ett solitt e-rekryteringssystem med fokus på användarvänlighet. Hos Strömma är nöjda gäster och goda upplevelser högsta prioritet, och det är samma goda service som vi har upplevt när vi haft behov för hjälp från HR Manager teamet.”

Lars Edvarsen, Personalkoordinator, Strömma Danmark

“Talent Recruiter ger oss en rad möjligheter jämfört med vårt tidigare system – som till exempel en app som gör att vi kan kolla inkommande ansökningar på våra smartphones utan att behöva plocka fram datorn varje gång. Många av våra användare som har arbetat i Talent Recruiter har gett oss bra feedback på att systemet både sparar tid och är mycket användarvänligt.”

Anja Berlin, HR Business Partner, Nordic Sugar

“HR Manager har visat sig vara en lyhörd, flexibel och kompetent partner som ständigt fokuserar på att optimera rekryteringsverktyget. Systemet ger en tydlig överblick och mervärde i vårt dagliga rekryteringsarbete.”

Helle Meedom, HR Assistent, Kyocera Unimerco

“Systemet är otroligt enkelt och flexibelt och supporten är fantastisk, precis som man drömmer om att en support ska vara.”

Pia Sagré, HR-chef, DEKRA Industrial AB

“Det här är ett av de enklaste och bästa verktygen vi använder idag. Verktyget har förenklat vår diarieföring oerhört. Det har varit en stor avlastning. Dessutom var verktyget väldigt enkelt att implementera.”

Henrik Sundihn, Personalspecialist, Karlskrona Kommun

“HR Manager uppfyller de önskemål och behov vi har gällande rekryteringssystem och alla våra ‘sidouppdrag’ har utförts snabbt och precis i linje med det vi önskat, jag har bara bra saker att säga.”

Annika Nilsson HR-strateg, Norrbottens läns landsting

“Här hos McDonalds strävar vi efter att rekrytera de absolut bästa och mest ambitiösa kandidaterna som vi kan utveckla och integrera i McDonalds familjen. Detta är faktiskt bakgrunden till att vi valt HR Managers rekryteringsverktyg som på alla tänkbara sätt varit långt över förväntan. Systemet matchar våra rekryteringsprocesser och restaurangcheferna är extremt nöjda. Vi fick också utvecklat en direkt integration till vårt tidsregistreringssystem där data automatiskt blir överförd. Det är ett stort nöje att arbeta tillsammans med HR Manager.”

Katrine Schelbli, Senior HR-Konsult, McDonalds

“Hos Amnesty International har vi oändligt många typer av arbetsuppgifter och jobbtyper vilket betyder att ett välfungerande rekryteringssystem är helt avgörande. Vi kommer från en tidigare leverantör som vi var nöjd med men vi valde ändå att byta till HR Manager tack vare användarvänligheten och flexibiliteten. Vi har i allra högsta grad inte ångrat detta beslut! Det har varit en fantastisk implementering och vi upplever alltid service av högsta kvalité när vi kontaktar supportavdelningen, något som möjliggör att vi kan fokusera på våra kärnuppgifter.”

Elisabeth Rasmussen, HR-Ansvarig, Amnesty International